top of page

Zo maken we het Fijn

Wees op tijd

Zorg ervoor dat je steeds op tijd aanwezig kan zijn (5 à 10 minuten voor aanvang van de les). Zo kunnen we rustig op tijd starten. 


Hang je jas weg, zet je schoenen netjes aan de kant. Indien nodig ga je nog even naar het toilet. Dan kom je rustig naar de yogaruimte en kies je alvast jouw plekje voor die les uit.


Wanneer je je kind komt ophalen, hou het wel stil, want soms zijn we nog volop bezig met de eindontspanning. Je kan als ouder binnen wachten tot de les gedaan is. Mocht iemand anders dan u zelf, uw kind na de les komen ophalen, laat mij dit dan voor aanvang van de les weten.

Kledij en materiaal

Draag gemakkelijk zittende kledij waarin je vlot kunt bewegen. Yoga doen we op blote voeten, zorg dat je voeten proper zijn. Als je toch graag sokken draagt, kies dan voor propere sokken, eventueel met antislipzool. Zorg dat je geen spelden of klemmetjes op je achterhoofd draagt, want als je op de mat gaat liggen, kan je daar hinder van ondervinden.

Je mag zelf een flesje water meebrengen. Alle materiaal is aanwezig. We dragen allen zorg voor het materiaal en de ruimte.

Gewoon  Fijn Zijn

Ieder heeft zijn eigen matje, dit is jouw veilige zone.  Dit respecteren we van elkaar.

Yoga gaat niet over wie het het beste doet. Er is geen goed of fout bij het doen van de oefeningen. Je bent nieuwsgierig naar hoe je het zelf doet en hoe de ander het op zijn eigen manier doet. Je hebt respect voor de ander: je geeft geen commentaar en je lacht niemand uit. Je mag aangeven als je bij een bepaald onderdeel liever (nog) kijkt i.p.v. meedoet. Je blijft dan rustig op je eigen plek zitten.

Afwezigheid

Als je niet kan komen naar een les, gelieve dit per bericht, mail of telefoon te laten weten. Voor de afspraken hierover verwijs ik naar de algemene voorwaarden.

52966895_320132785310023_906047608636991
bottom of page