top of page

Wobbelyoga:

Momenteel worden er geen afzonderlijke lessen wobbelyoga ingericht.  De wobbels worden in de lessen kinder-, tiener-, en ouder-kindyoga zeer vaak ingezet.

Toch interesse voor expliciete wobbellessen?  Laat het mij dan zeker weten.

285332040_3184507408536284_5536066668297167356_n.jpg

WOBBELYOGA

 

De Wobbel is een prachtig balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergoot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. 

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen we af. Aan het einde van een Wobbelyogales stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

Wobbelyoga is begin 2017 ontstaan, nadat Rianne in contact kwam met Hannelore Blaauw, die samen met Wouter Haine de Wobbel heeft ontwikkeld. Wat begon in Nederland groeide al snel uit naar alle uithoeken van de wereld. Rianne zag mooie mogelijkheden om kinderyoga met de Wobbel te combineren en dankzij het enthousiasme van Hannelore konden in april 2017 de eerste officiële Wobbelyogalessen worden gegeven in Amsterdam.

Als gecertificeerd wobbelyogadocente maak ik in mijn lessen enkel gebruik van de echte Wobbel.

De Wobbel is niet alleen goed voor de kleine yogi’s, maar ook vriendelijk voor het milieu. Hij is namelijk volledig vervaardigd van natuurlijk materiaal en gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout. Daarnaast zijn de natuurproducten EKO wolvilt en duurzaam kurk in de Wobbel verwerkt. De Wobbel is CE gekeurd tot 200 kilo, dus zowel jong als oud kan er plezier op beleven!

bottom of page