Donderdag 21/7  10-16u
Dagkampje "Wiebel Wobbel Woebel"

Hou je van wat uitdaging? In dat geval is deze dag echt iets voor jou! Stel je eens voor: yoga terwijl je wobbelt op een echte wobbelplank, een toffe combinatie van beweging en ontspanning. Op de wobbel leer je je grenzen aftasten, je vergroot zo je zelfvertrouwen, creativiteit en concentratie. Het verbetert je grove motoriek en je evenwichtsgevoel en ontwikkelt je spierkracht door de stimulering van beide hersenhelften. Daarnaast is de wiebelende beweging ook gewoon heerlijk rustgevend.

 

Naast gecertificeerd dans- yoga en wobbeldocente ben ik ook leerkracht artistieke vorming. Dus creatieve momenten zullen zeker niet ontbreken tijdens onze wobbeldag.

We werken in een fijn, veilig groepje van max 10 kinderen. Alles onder ervaren begeleiding, zowel op sportief als pedagogisch vlak.

Eigen lunchpakketje en (na te vullen) drinkfles mee te brengen. Alle materialen, tussendoortje en water inbegrepen.  Vanaf 6 jaar.

wobbel (1).png
bloemenfluisteraar (1).png
Donderdag 28/7  10-16u
Dagkampje "De bloemenfluisteraar"

Hou jij van bloemen? Ik wel! Paulus en Kobus willen ook graag een kleurrijke bloementuin. Paulus fluistert lieve woorden tegen zijn bloemen en geeft hen wat ze nodig hebben. Kobus trekt er zich allemaal weinig van aan. Hoe denk jij dat de bloemen zullen groeien in de tuintjes?

De bloemenfluisteraar is een verhaal over luisteren naar behoeften én over jaloezie. Het komt uit het nieuwste boek van Wendy Janssens, auteur van de reeks "Verhalen voor gevoelige oortjes". Ideaal dus om er een hele dag mee aan de slag te gaan door middel van yoga, ademhaling, crea, mindfulness, spel,...

 

We werken in een fijn, veilig groepje van max 10 kinderen. Alles onder ervaren begeleiding, zowel op sportief als pedagogisch vlak. Eigen lunchpakketje en (na te vullen) drinkfles mee te brengen. Alle materialen, tussendoortje en water inbegrepen.  Vanaf 6 jaar.

Dinsdag 9/8 10-16u

Dagkampje "Plasticsoep"

Lust jij plasticsoep? Fijn Zijn niet hoor!

 

Wanneer onze kleine dierenvrienden genieten van de zon en de zee, en Kikker een frisse duik neemt, lijkt hij daarna wel een plastic zeemonster. Er plakt allemaal rommel aan zijn mooie kikkerlijf! Gelukkig weten we wel een oplossing.

 

Tijdens deze leerrijke dag gaan we samen aan de slag met een verhaal, yoga, veel crea, mindfulness, ademhaling, spel,... én zoeken we samen toffe recycle-oplossingen voor die vieze plasticsoep.

 

We werken in een fijn, veilig groepje van max 10 kinderen. Alles onder ervaren begeleiding, zowel op sportief als pedagogisch vlak. Eigen lunchpakketje en (na te vullen) drinkfles mee te brengen. Alle materialen, tussendoortje en water inbegrepen.  Vanaf 6 jaar.

plasticsoep (1).png
wobbel aug (1).png

Dinsdag 23/8  10-16u
Dagkampje "Wobbelavontuur"

Onze wobbeldag in juli gemist? Of gewoon zin in nog eentje? In dat geval is dit nieuwe wobbelavontuur echt iets voor jou! Stel je eens voor: yoga terwijl je wobbelt op een echte wobbelplank, een toffe combinatie van beweging en ontspanning. Op de wobbel leer je je grenzen aftasten, je vergroot zo je zelfvertrouwen, creativiteit en concentratie. Het verbetert je grove motoriek en je evenwichtsgevoel en ontwikkelt je spierkracht door de stimulering van beide hersenhelften. Daarnaast is de wiebelende beweging ook gewoon heerlijk rustgevend.

 

Naast gecertificeerd dans- yoga en wobbeldocente ben ik ook leerkracht artistieke vorming. Dus creatieve momenten zullen zeker niet ontbreken tijdens onze tweede wobbeldag van deze zomer.

 

We werken in een fijn, veilig groepje van max 10 kinderen. Alles onder ervaren begeleiding, zowel op sportief als pedagogisch vlak. Eigen lunchpakketje en (na te vullen) drinkfles mee te brengen. Alle materialen, tussendoortje en water inbegrepen.  Vanaf 6jaar.

53873429_351979312075992_878965945755133
67776835_1299410923556177_65988040744501