Kinderyoga in de Oude Pastorie van Oostham:

op zondag

9.30u-10.30u: 5-9 jaar

11.00u-12.00u: 8-11 jaar

Nieuwe data:

30 mei

13 juni

27 juni

losse les:10 euro/les   

5 lessen: 45 euro

Bij mooi weer trekken we lekker de tuin in met onze matjes.

Uiteraard is alles onder voorbehoud en volgen wij de corona-maatregelen.

KINDERYOGA

Van nature uit bewegen kinderen graag. Kinderyoga grijpt deze natuurlijke behoefte aan als “groeikans” om kinderen zowel de mogelijkheden als de grenzen van eigen lichaam en dat van anderen te leren kennen.

Yoga is tevens een fijne manier om een teveel aan energie of eventuele spanningen van de dag op een gezonde manier te “ontladen”.

De lijst met voordelen is lang:

goed naar je lichaam leren luisteren, een goede lichaamshouding aanleren, bewust worden  van je lichaam, accepteren dat je bent zoals je bent, aardig zijn voor jezelf, versoepelen van de spieren ( binnen je eigen grenzen), stimulatie van de bloedsomloop, leren concentreren,beter evenwicht,  je zelfvertrouwen groeit, rust in je hoofd, leren ontspannen door het verschil met inspanning op te merken, beter leren aangeven wat ze voelen en nodig hebben, minder last van lawaai, drukte, prikkels......

Een lesje kinderyoga is opgebouwd uit verschillende onderdelen: ons lichaam opwarmen en contact maken met de aarde, yogahoudingen, ademspelletjes, samenspel, massage, ontspanning/visualisatie en afsluiten doen we met iets creatiefs. 

En dit allemaal telkens rond een fijn thema.

We werken in kleine groepjes waardoor de individuele begeleiding gegarandeerd is.

Follow us

  • Facebook - White Circle

​© 2019 by Fijn Zijn. Proudly created with Wix.com