Tieneryoga in de Oude Pastorie van Oostham:

woensdag

13.45u-14.45u

voor jongeren van 11-16jaar

nieuwe data:

19 mei

30 mei

2 juni

16 juni

losse les: 10 euro/les   

5 lessen: 45 euro  

Bij mooi weer trekken we lekker de tuin in met onze matjes.

Uiteraard is alles onder voorbehoud en volgen wij de corona-maatregelen.

TIENERYOGA

Ben je te oud voor kinderyoga en nog te jong om je thuis te voelen bij de volwassenen? Geen probleem, voor jou is er vanaf nu ook tieneryoga bij Fijn Zijn.

Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en word je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties. Tieneryoga zorgt er ook voor dat je je makkelijker kunt concentreren. Het geeft je rust en helderheid in je hoofd en lichaam.

Een les tieneryoga is net als kinderyoga opgebouwd uit verschillende onderdelen: ons lichaam opwarmen en contact maken met de aarde, uitdagende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, samenwerken, massage, meditatie/visualisatie en afsluiten doen we soms  met iets creatiefs.  Dit allemaal telkens rond een fijn thema, aangepast aan de interesses en noden van tieners.

Follow us

  • Facebook - White Circle

​© 2019 by Fijn Zijn. Proudly created with Wix.com